22 вересня 2024 09:07

Тен Хаг про Реднаппа, який припустив, що Рашфорд не потрапив у старт через покарання: "Людина не в порядку, якщо робить заяви, не знаючи суті. Це лише ротація, я задоволений Маркусом"

Ерік тен Хаг пояснив, чому Маркус Рашфорд не вийшов у старті на матч з «Пелас».


"МЮ" зіграв внічию у грі 5-го туру АПЛ (0:0). Рашфорд розпочав матч із «Крістал Пелас» на лаві запасних, хоча до цього виходив у старті у перших шести іграх сезону.

Після матчу Ерік тен Хаг спростував слова експерта Sky Sports Джеймі Реднаппа, який припустив, що Маркус Рашфорд був залишений на лаві як покарання. Головний тренер «МЮ» перед грою говорив про те, що Рашфорду потрібно покращити дисципліну та професіоналізм.

«Вже почалися спекуляції, деякі експерти – це безумство. Я сказав би, що людина не в порядку, якщо робить такі заяви, не знаючи суті.

Це лише ротація. У нас багато ігор, та понад 11 гравців, які можуть вийти у старті. Ми маємо давати шанс усім гравцям, якщо вони добре себе показують. Зрештою ті, хто грає краще, отримуватимуть більше ігрового часу.

Це не пов'язано ні з чим іншим. Я дуже задоволений Маркусом, тим, як він відпрацьовував в обороні та його грою в атаці. Він забиває, тому він зараз у хорошій формі. Те, що він почав на лавці – це ротація.

Також повинен зазначити, що Амад грає дуже добре, і Гарначо, окрім, можливо, ігор з «Ліверпулем», завжди приносить результат. Ми маємо використовувати їх теж», – сказав головний тренер «МЮ».