21 вересня 2024 23:24

Онана про 0:0 з "Пелас": "МЮ повинен домінувати, де б не грав. Ми були набагато кращими і заслуговували на перемогу"

Андре Онана вважає, що «МЮ» заслуговував на перемогу в матчі з «Крістал Пелас» (0:0).


«Я не думаю, що [мій сейв] такий важливий, тому що ми не виграли. Ми такий великий клуб. Куди б ми не приїхали, ми маємо амбіції перемагати. Ми не виграли, але я задоволений роботою та самопожертвою моїх партнерів по команді, бо, думаю, ми були кращими за суперника. Ми мали багато моментів, але, на жаль, ми не забили. Важко повертатися додому з одним очком, коли ми заслуговували на перемогу.

Чесно кажучи, я думав, що МЮ заб'є. Іноді у футболі неможливо контролювати все. Ми йшли вперед, у нас було більше моментів, і я завжди вірю у своїх хлопців. Сьогодні ми двічі потрапили в перекладину, і сподіваюся, що в наступних іграх заб'ємо багато голів.

Я думаю, ми були кращими за «Пелас», набагато кращими. Ми мали більше моментів. Звичайно, вони дуже хороша команда, але ми були набагато кращі за них.

Коли виграєш, це завжди приємне відчуття, особливо коли ти маєш такі топ-гравці та якість, як у нас. Я думаю, що сьогодні для нас було дуже важливо перемогти, але я повертаюся додому засмученим, бо «Манчестер Юнайтед», де б ми не грали, маю показувати гарний футбол. Ми маємо вигравати, ми маємо домінувати. Ми маємо створювати моменти та реалізовувати їх. Сьогодні наші хлопці зробили все можливе, але не змогли забити», – сказав голкіпер «МЮ» в інтерв'ю Sky Sports.