21 вересня 2024 23:14

"Фулхем", знаючи, що Аль-Файєду "подобалися молоді блондинки", не дозволяв футболісткам залишатися наодинці з власником. Померлого єгиптянина звинувачують у сексуальному насильстві

«Фулхем» захищав футболісток команди від екс-власника Мохамеда Аль-Файєда.


Раніше стало відомо, що померлого 2023-го єгипетського мільярдера звинувачують у сексуальному насильстві над дівчатами, зокрема 15-річним підлітком, до адвокатів звернулися 37 людей. Мохамед звинувачується у зґвалтуванні щонайменше п'яти жінок у своїх володіннях у Лондоні та Парижі, а також у вчиненні десятків інших актів агресії та фізичного насильства, у тому числі на території Harrods – одного з найбільших універмагів світу, що належав йому з 1985 по 2010 рік.

Колишній тренер жіночої команди «Фулхема» Гауте Хаугенес, який працював із командою з 2001 по 2003 рік, розповів, що в лондонському клубі були вжиті додаткові запобіжні заходи для захисту футболісток.

Норвежець розповів BBC, що співробітники "дачників" дізналися, що Аль-Файєду "подобалися молоді блондинки". Після цього футболісткам не дозволялося залишатися наодинці із власником.

«Я, звичайно, прочитав усі газети, і, щиро кажучи, це не найбільший сюрприз для мене.

Ми знали, що йому подобаються молоді білявки. Тому ми просто зробили так, щоби такі ситуації не виникали. Ми захистили футболісток.

Коли з Harrods мені прийшов розрахунковий лист, це було досить дивно.

Крім того, в контракті говорилося, що вони можуть відправити мене до продуктового магазину в Дубліні, якщо я цього захочу. Сьогодні цього ніколи б не сталося», – сказав Хаугенес.

Нагадаємо, Аль-Файєд помер у віці 94 років. Він володів клубом упродовж 16 років.