19 вересня 2024 19:46

Журналіст: "З того, що мені сказали, Мудрик та Шапаренко по-пацанськi поговорили – не маю на увазі, що вони билися"

Співведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський поділився своєю інформацією про нібито конфлікт між Михайло Мудриком і Миколою Шапаренком через бажання обох грати за збірну Україну під номером 10.


«Давайте згадаємо одну річ. Що ми побачили перед першим матчем (у Лізі націй проти Албанії – прим.), коли стало відомо що Михайло не зможе грати через пошкодження?


Побачили мікроролик, його бачили по певних каналах у ютубі, що береться «десяточка» і набивається там «Shaparenko». Я думаю, що для Мудрика це теж було неприємно. Я його зараз не виправдовую, я кажу про специфіку менталітету людини.


І з того, що мені сказали, скажемо так, вже інші люди – дійсно, між цими двома матчами була розмова між Мудриком та Шапаренком. Вони по-пацанячому поговорили – я не маю на увазі, що вони билися.


Мудрик підійшов до Шапаренка, сказав, що хотів би повернути собі цей номер. Я не знаю, яка була відповідь, що вони там розмовляли, але в підсумку Мудрик вийшов під 20-м, Шапаренко залишив собі 10-й номер.


Щодо ролі Андрія Ярмоленка. Я ні від кого не чув, що вони прямо з Мудриком розмовляли на цю тему. Можливо, Ярмоленко поговорив чи з ним порадився Шапаренко.


Але факт залишається фактом: Мудрик не отримав «десятку», Шапаренко з нею залишився. Якогось там суперконфлікту, бійки, ситуації, коли збирається весь тренерський склад, і Соломон Андрій Ярмоленко – такого не було», – сказав Співаковський.