19 вересня 2024 16:51

Володимир БРАЖКО: "З "Партизаном" зіграли так, як і планували, а із "Зальцбургом" не реалізували свої моменти. Все могло бути інакше"

Хавбек "Динамо" Володимир Бражко на сьогоднішньому заході, присвяченому старту команди в Лізі Європи, поділився своїми спогадами від протистояння з "Партизаном" у кваліфікації Ліги чемпіонів, а також згадав виліт від "Зальцбурга".

- Тренер сказав дуже мотивуючі слова, але всі налаштовувалися по-своєму. Усі розуміли принциповість цих матчів. Особисто я за тиждень уже був заряджений, і знаю, що всі хлопці у роздягальні теж були заряджені. Коли ми пропустили перший м'яч, усі були трохи шоковані, але потім ми дотиснули і забили шість м'ячів. У другому матчі забили ще троє. Дуже добре зіграли. Вийшло так, як ми планували.

Звісно, не очікували, що буде такий результат, але ми працюємо для того, щоб забивати багато м'ячів. Вийшло так, що реалізували майже всі моменти та могли забивати ще. Ми залишилися дуже задоволені. Чого забракло, щоб вийти до Ліги чемпіонів? Згадували з хлопцями, скільки ми не реалізували моментів у першому матчі із "Зальцбургом". Все могло бути інакше. Але є як є. Не можна завжди вигравати. Усі команди програють. Потрібно робити аналіз і рухатися далі.