19 вересня 2024 13:49

Півзахисник "Руху" посунув представника "Динамо" у рейтингу найкращих в Україні у категорії U-21

Після літньої паузи проєкт Золотий Талант сформував черговий місячний рейтинг найкращих молодих українських футболістів 2003—2004 років народження. Цього разу — за підсумками серпня 2024 року, цього разу опитавши більше 140 експертів


Вперше в історії проєкту Золотий Талант (а відлік ведеться з 2013 року) найкращим українським футболістом місяця у віковій категорії U21 визнано представника Руху (до цього львів’яни перемагали виключно у категорії U19)!

І ним став правий вінгер Ілля Квасниця, який за підсумками серпня 2024 року перервав гегемонію динамівця Назара Волошина, котрого визнавали найкращим навесні 2024-го (березень, квітень і травень).

Вихованець буковинського футболу, який потрапив до Львова в місцевий УФК-Карпати влітку 2018 року транзитом через Шахтар, потрапив до 93 анкет наших експертів (всього за підсумками серпня було прийнято 143 анкети), в 52 з них — під №1.


Волошина згадували у 75 анкетах (34 рази — під першим номером), і це сформувало розрив між двома гравцями молодіжної збірної України у 50 балів в місячному рейтингу.


Нагадаємо, хто бере участь в опитуванні проекту Золотий Талант. Це тренери, відомі у минулому футболісти та журналісти, які розуміються на тематиці.

До топ-5 увійшли ще троє представників молодіжної збірної — Олег Очеретько, який вдало зайшов до складу «Карпат» (оренда від «Шахтаря»), Ілля Крупський з «Ворскли» та Олександр Яцик, що продовжив виступати за «Зорю» на правах оренди від «Динамо».

Трішки не вистачило для потрапляння до чільної п’ятірки Олегу Федору («Рух»).



Фото - ФК «Рух»