19 вересня 2024 09:35

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "На жаль, "Ворскла" не змогла перевірити Себальйоса на предмет гри в обороні, але видно, що боєць"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook висловився про перемогу "Динамо" над "Ворсклою" (3:1).


"Спостерігаю цього сезону з підвищеним інтересом за творчістю в "Динамо". Багато років минуло після смерті великого ВВЛ. Клуб знаходився постійно в пошуку. Змінювалися тренери і стилі гри. Але було все не те. Вболівальники "Динамо" балувані, і я не виняток. Мої очі бачать, інтуїція, і мій досвід підказує. Команда цього сезоун на правильному шляху.


Про саму гру. Ротація складу просто необхідна сьогоднішніх реаліях. Дебют легіонерів був очікуваний. Себальос забив дебютний гол. За стандарту киян, показавши свою майстерність, виграв верхову дуель. Типологія Себальос як центрального захисника суперечлива. Невеликого зросту як для свого амплуа. Хороший на м'ячі, видно що має швидкість.

На мою думку, йому потрібно адаптуватися до інтенсивного стилю гри на м'ячі. Поки що підгальмовує. На жаль, "Ворскла" не змогла перевірити його щодо гри в обороні. Я отримав у цьому матчі мало інформації про його позиційну гру. Але видно, що боєць. Наприкінці гри сталося страшне зіткнення із суперником, - вижив і був замінений. Успішний дебют.


Нападник Герреро. Зіграв свій дебютний матч. Загубився, як на мене. Йому потрібен час на адаптацію. Зазначу, здоровий лоб, але детального аналізу поки утримаюся. І нарешті мій улюбленець Піхальонок. Вийшов на заміну моя "солодка булочка з молоком". І порадував. Забив гол "Шпіль-махера". P.S. Гра була не проста, і є над чим працювати. Дифірамби не співаю. Усім добре. Слава Україні", - написав Заховайло.