19 вересня 2024 08:48

Вболівальники "Болоньї": "Шахтар" - команда професійних пожежників"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Матч із "Шахтарем" став грандіозною подією для вболівальників "Болоньї". Квитки розкупили, а місцеві фанати не злякалися навіть червоного рівня тривоги через складні погодні умови. Італійці шанобливо поставилися до суперника, оскільки "Шахтар" має великий досвід виступів на такому високому рівні, на відміну від "Болоньї". Багато хто з них вважав, що нічия буде гідним результатом у цьому матчі.


Цікаво, що після закінчення поєдинку італійці були розчаровані слабкою грою "Болоньї" і тим, що не вдалося виграти. Вони вважають, що "Шахтар" зіграв дуже слабко, і команда мала цим скористатися. Дехто вже закликає звільнити Вінченцо Італіяно, який не зміг добре підготувати команду до сезону.

Colombari: "Болонья" домінувала майже всю гру, створила багато моментів, але не забила гол. Десь не вистачило досвіду, десь не вистачило успіху. До того ж погода заважала грати в атакуючий та технічний футбол. Нічия – це непоганий результат для дебюту, але прикро, що ми могли досягти більшого.

Orsi: Важко було грати у видовищний футбол за такої погоди. До того ж "Шахтар" після нереалізованого пенальті майже не виходив в атаку, створивши лише кілька потенційно небезпечних моментів. Я боявся, що українці виграють, але вони наче й не збиралися здобувати перемогу. Здається, що "Шахтар" задоволений тим, що зіграв унічию.

Piazza: Якби це була торішня "Болонья", то вона легко виграла б у такого суперника. Зараз нам не вистачає тієї якості гри, яка була минулого сезону. Тренер не такий хитрий, сильні гравці пішли, а заміну їм не змогли знайти. Для такої "Болоньї" нічия – нормальний результат.

Marco: Я довго захищав тренера і просив дати йому час на створення команди, але тепер розумію, що ми втрачаємо можливість чогось досягти. Вінченцо Італіяно не зможе нічого досягти у "Болоньї". Ми грали проти слабкого суперника і мали вигравати, але стали свідками нудної гри. "Болонья" виявилася не готовою до нового сезону.


Vinicio: Я розчарований. Ніхто не знав, чого чекати від "Болоньї" у Лізі чемпіонів. Перший матч показав, що наш клуб може ставити собі серйозні завдання, але для цього потрібно вигравати. Вважаю, що сьогодні ми впустили чудову можливість здобути першу перемогу.

Molinari: Єдиний, кого можу сьогодні похвалити – це Скорупський. Кажуть, він там якийсь рекорд оновив, але найголовніше, що наш воротар відбив пенальті та подарував нам цю нічию. Хто знає, як складався б матч, якби ми пропустили такий швидкий гол?

Tinardi: Розчаровуючий початок. Нічого серйозного не створили за всю гру, кілька моментів, які важко назвати 100%. Єдиним позитивним моментом у цій грі був Лукумі, але він, можливо, знову буде у лазареті через травму. Нам потрібно краще грати в атаці. Ндоє, схоже, єдиний гідний нападник зараз, але цього недостатньо для перемоги. До того ж, нам не вистачало тих тренерських ідей, які були у Мотти.

Gianni: Якщо ми не звільнимо Вінченцо Італіяно зараз, то потім про це дуже пошкодуємо. З нормальним тренером ми сьогодні без проблем виграли б у такого слабкого суперника.

Rongiello: Нам пощастило, що Судаков не реалізував пенальті До того ж у "Шахтаря" через травми вибули два ключові гравці. Дуже погано, що навіть у такій ситуації "Болонья" не змогла нічого показати. Ми били по воротах, атакували, але все це виглядало настільки погано, що не хочеться дякувати команді за нічию.

Ciarmatori: Перед початком матчу всі боялися "Шахтар". Усі поважали цей клуб, який уже багато років грає у Лізі чемпіонів. Після закінчення матчу стало зрозуміло, що це "Шахтар" має нас боятися та поважати, а не ми його. Україна зіграла настільки погано, що мене це здивувало.

Maglio: З такою грою "Шахтар" має виступати у Лізі конференцій. "Болонья" теж грає максимум на рівні Ліги Європи. Люблю наш клуб, але якщо навіть на тлі "Шахтаря" ми виглядали погано, то чого чекати від матчів із грандами?


Vittorio: "Болонья" явно перебуває в ігровій кризі. Але навіть така слабка команда мала сьогодні розгромити "Шахтар". За всієї поваги до українців та їхньої історії, сьогодні ми ніби грали проти команди із Серії В.

Olivi: Час для Ігоря Тудора. Поспішайте, доки його не забрав "Мілан". "Рома" вже звільнила тренера після провального старту. Чого ми чекаємо? "Шахтар" був найслабшим суперником "Болоньї" у Лізі чемпіонів, але ми зіграли відверто погано.

Ansaloni: "Болонья" втратила двох найкращих гравців та тренера, який створив диво та вивів клуб у Лігу чемпіонів. Потрібно було розуміти одразу, що ми не "Інтер" та не "Ювентус". Ми не маємо таких фінансових можливостей. Для нас виступ у Лізі чемпіонів – це вже фантастика. Хто хоче більшого і готовий лаяти команду навіть за нічию, той завжди може піти вболівати за "Інтер".

Malaguti: "Шахтар" – команда професійних пожежників. Весь матч вони гасили "пожежі" у своєму штрафному майданчику та заважали нам грати. Чесно кажучи, я дуже здивований, бо був певен, що ця команда гратиме проти нас в атакуючий футбол, а не відбиватиметься майже всю гру.

Alberto: Нульова нічия – це солідний старт для "Болоньї" у їхньому дебюті у Лізі чемпіонів! Це свідчить, що вони можуть вистояти проти жорсткої конкуренції. Сподіваюся, вони зможуть розвинути цю гру у своїх майбутніх матчах та здобути першу перемогу!

Livreri: Маючи стільки бразильців у команді, "Шахтар" грає від оборони. Здається, що тренер українського клубу ще дурніший, ніж Вінченцо Італіяно. Це допомогло нам сьогодні гідно зіграти, і ми навіть були близькі до перемоги.

Barbacci: Хто б міг подумати, що після дебютного матчу в Лізі чемпіонів багато вболівальників буде розчаровано тим, що "Болонья" не змогла виграти? Це вже говорить про силу та амбіції нашого клубу. Адже перед початком гри багато хто писав, що нічия буде гарним результатом. Не засмучуйтесь, "Болонья" прогресуватиме та виграватиме.

Enzo: Ніколи б не подумав, що "Болонья" домінуватиме над будь-яким суперником у Лізі чемпіонів! Тим не менш, ми мали значну перевагу у матчі з "Шахтарем". Прикро, що це не допомогло нам сьогодні виграти та набрати 3 очки.

Osimani: Як давній уболівальник "Болоньї" я мушу визнати, що матч "Болонья" - "Шахтар" став найгіршим у Лізі чемпіонів з якості гри обох команд. Ми грали трохи краще за українців і навіть могли виграти, але хочеться навіть не стільки вигравати, скільки насолоджуватися грою команди. Сьогодні мені було важко дивитись на гру "Болоньї". Як і у попередніх іграх цього сезону.

Dalsacco: Це був гідний дебют для "Болоньї", але хотілося б більшого. Ми могли сьогодні виграти, але поки що у нас немає команди, немає хорошого тренера, не вистачає креативності в атаці. "Шахтар" зіграв жахливо, але ще жахливіше, що ми не змогли у нього виграти.