19 вересня 2024 09:24

Адріано анонсував свій прощальний матч між "Інтером" та "Фламенго", який відбудеться 15 грудня на "Маракані". Форвард зіграє по тайму за кожну команду

Адріано анонсував свій прощальний матч у грудні.


42-річний нападник не брав участі в офіційних матчах з 2016 року, але через вісім років проведе прощальний матч між двома клубами, за які він найбільше виступав у своїй кар'єрі – «Фламенго» та «Інтер».


Цю інформацію підтвердив сам гравець у своїх соцмережах. Товариський матч відбудеться 15 грудня на «Маракані» і Адріано особисто запросить гравців, які візьмуть у ньому участь.


Планується, що колишній нападник збірної Бразилії зіграє по одному тайму за кожну команду.


Адріано пояснив таке пізнє прощання з ігровою кар'єрою.


«Багато хто просив мене про це. Незважаючи на те, що я завершив кар'єру кілька років тому, не вистачало цього матчу, щоб завершити мій цикл. Я мав це всім, хто хворів і продовжує вболівати за мене», сказав Адріано.


У складі «Фламенго» футболіст провів 92 матчі та забив 45 голів, вигравши чемпіонат Бразилії 2009 року.
За «Інтер» Адріано забив 74 голи у 177 матчах, ставши чотириразовим чемпіоном Італії поспіль з 2006 по 2009 роки, а також двічі володарем Кубка Італії.
У складі збірної Бразилії він грав на Чемпіонаті світу 2006 року та став чемпіоном Кубка Америки 2004 та Кубка Конфедерацій 2005.