19 вересня 2024 11:24

Тренера академії ПСЖ заарештували за підозрою у розбещенні неповнолітніх. Він нібито цілував гравців у шию, пропонував полизати їхні ноги та просив записати секс-відео

Тренера академії «ПСЖ» заарештували за підозрою у розбещенні неповнолітніх.



За інформацією RMC Sport, 27-річного підозрюваного помістили під варту і постануть перед Версальським кримінальним судом.


Тренер почав працювати в академії паризького клубу минулого року. З того часу він почав «поводитися неадекватно з хлопчиками віком від 14 до 16 років». Деякі з них повідомили, що він цілував їх у шию. У кількох інших він нібито просив фотографії їхніх ніг, які пропонував помасажувати, поцілувати чи полизати.


Один із підлітків стверджує, що тренер намагався запустити руку у його спортивний костюм. Він також нібито розпитував інших підопічних про їхнє сексуальне життя, навіть попросивши одного з них записати секс-відео зі своєю дівчиною.


Загалом шість студентів свідчили про подібну поведінку, починаючи з осені 2023 року, і батьки одного з них подали скаргу. Підозрюваний частково визнав вино, але заперечував, що цілував одного з юних футболістів у шию.


Зазначається, що ця людина вже мала судимість за подібну поведінку. У травні минулого року його засудили до 6 місяців в'язниці умовно за аналогічні дії в Сен-Сен-Дені. Скарга на нього надійшла наприкінці 2021 року – чоловік поводився практично так само, як і в цьому випадку.


Він також був внесений до списку осіб, які вчинили злочини на сексуальному ґрунті, і йому було заборонено працювати з неповнолітніми. Однак цей вирок було винесено вже після того, як його було прийнято на роботу в академію «ПСЖ».


«Щойно про це стало відомо, клуб негайно вжив усіх необхідних заходів. Тренер, який працює неповний робочий день, був усунений від роботи, і відповідні органи були негайно попереджені та взялися за розслідування цієї справи.


Захист недоторканності спортсменів завжди був і залишається абсолютним пріоритетом для «Парі Сен-Жермен», – заявили у клубі.