19 вересня 2024 08:54

Мічел про 0:1 із ПСЖ: "Останні півгодини для "Жирони" були дуже довгими, ми не могли відібрати м'яч, контрпресинг Енріке нас душив. Ми заслужили право бути в ЛЧ"

Мічел Санчес оцінив поразку «Жирони» від «ПСЖ» (0:1) у 1-му турі Ліги чемпіонів.


«ПСЖ був кращим, особливо у другому таймі. Гол прийшов під кінець матчу, але міг би статися й раніше. Останні півгодини для нас були дуже довгі, ми не могли відібрати м'яч.

І справді, коли «ПСЖ» починає тиснути, контрпресинг Луїса Енріке чинить величезний тиск, і нам не вдавалося знайти правильний пас, щоб просунути м'яч.


Тому ми продовжували залишатися в оборонній позиції, що викликало у нас своєрідне почуття задухи, і нам не вдалося зберегти необхідний спокій. Цей гол був болючим, але, я думаю, з погляду гри, ми показали гарну картину.


Незважаючи на те, що у нас було мало шансів виграти цей матч, я бачу, що команда працює вже три роки, намагаючись слідувати своїй ігровій ідеї, і сьогодні ми довели, що можемо боротися.


Ми заслужили [право] бути тут у [ЛЧ] минулого року і раді цьому. Ми засмучені результатом, але це довго не триватиме. Після півночі більше не варто думати про Париж», – сказав головний тренер «Жирони».