18 вересня 2024 14:07

Три футболісти "Динамо" увійшли до символічної збірної 6-го туру за версією УПЛ

Умови воєнного часу дозволили провести повний тур в сезоні-2024/25, і Українська Прем’єр-Ліга, як і раніше, разом з ведучими, експертами, коментаторами УПЛ ТБ та представниками провідних спортивних ЗМІ України визначила символічну збірну 6-го туру Чемпіонату УПЛ, а також найкращого гравця та найкращого тренера 6-го туру.


Найкращим тренером 6-го туру було визнано Маріно Пушича, який на чолі «Шахтаря» здобув дуже переконливу перемогу над «Карпатами» (5:2), а найкращим гравцем 6-го туру назвали героя матчу у Львові — автора хет-трику Артема Бондаренка («Шахтар»).

Півзахисник гірників здобув свою особисту перемогу без зайвих проблем, його включили до своїх анкет усі 26 експертів (23 з них — під №1). До топ-5 гравців також увійшли Олександр Назаренко («Полісся»), Олександр Пшеничнюк («Чорноморець»), Віталій Буяльський («Динамо») та Георгій Судаков («Шахтар»), а до топ-3 тренерів пробилися Сергій Шищенко («Оболонь») та Олександр Шовковський («Динамо»).



Загалом експерти назвали 29 футболістів та 10 тренерів на звання героїв 6-го туру, а також 62 кандидати до символічної збірної. Тому, окрім 11 футболістів умовного стартового складу, ми добавили також умовний резерв символічної збірної туру: ЄРМАКОВ (Олександрія), ПАХОЛЮК (Колос), ГРИСЬО (Оболонь), ТИМЧИК (Динамо), ДЖОРДАН (Зоря), ВІВЧАРЕНКО (Динамо), ПШЕНИЧНЮК (Чорноморець), ГУЦУЛЯК (Динамо), КАБАЄВ (Динамо), МОМО (ЛНЗ), ГАЙДУЧИК (Верес).