18 вересня 2024 13:29

Ліга націй-2024/2025. Відкрито продаж квитків на домашній матч збірної України проти команди Грузії

Стартує продаж квитків на поєдинок між національними збірними України та Грузії в межах Ліги націй сезону-2024/2025, який відбудеться 11 жовтня в польському місті Познань на стадіоні «Енеа-Арена» (початок — о 20:45 за місцевим часом).


Один уболівальник може придбати до чотирьох квитків. Вартість квитка стартує від 45-ти злотих.


Продаж квитків буде здійснюватися у два етапи.


Перший етап. Із метою залучення на трибуни якомога більшої кількості громадян України та підтримки національної збірної після реєстрації вболівальника та вибору місця покупцю необхідно пройти авторизацію через «Дія. Підпис».


Другий етап. Громадяни інших країн, які вболівають за синьо-жовтих, окрім білорусі та росії, матимуть можливість придбати квитки після першого етапу продажу.

Щоб купити квиток, необхідно:


— перейти за посиланням;


— обрати бажану категорію та кількість квитків;


— зареєструватися, вказавши латиницею свої ім’я та прізвище, номер мобільного телефону, електронну адресу, номер та серію паспорта (ID-документа, PESEL);


— вибрати спосіб оплати. Звертаємо увагу, що в перші два дні з початку продажу квитки можна буде придбати лише за криптовалюту. Потім будуть додані інші способи оплати.


На вказану під час купівлі електронну адресу надійде квиток, який необхідно буде роздрукувати перед матчем або завантажити на мобільний телефон.


Зазначаємо, що квитки обміну та поверненню не підлягають.


Дітям до п'яти років квиток не потрібен, батьки повинні тримати їх на руках. Від п’яти років особа, що відвідує матч, повинна мати при собі квиток.


Прохання особам з інвалідністю надсилати запити щодо отримання квитка для особи на кріслі колісному та супровідника на електронну адресу [email protected].

Звертаємо увагу, що квитки потрібно роздрукувати в хорошій якості для швидкого зчитування штрих-коду при вході на стадіон. Або ж можна це зробити з екрана телефону, тож налаштуйте яскравість вашого пристрою на 100%, розмістивши QR-код у верхній частині екрана.


Ворота стадіону відчиняються за дві години до початку матчу. Підтримуйте національну збірну України, вдягайте синьо-жовте вбрання та беріть із собою дозволену патріотичну атрибутику!


Фото - УАФ