18 вересня 2024 12:15

"Динамо" та Money 24/7 підписали угоду про співпрацю

У вівторок, 17 вересня, у конференцзалі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського відбулася непересічна подія.


Найтитулованіший український футбольний клуб «Динамо» Київ та бренд Money 24/7 підписали договір про співпрацю до кінця сезону 2024/2025 в статусі «Офіційний спонсор клубу».

Співпраця передбачає представлення бренду Money 24/7 на футбольній формі, на стадіоні під час матчів клубу, спонсорство медіа-проектів клубу та активностей для уболівальників.

Бренд Money 24/7 багато років підтримує український спорт. Серед партнерів бренду можна виділити тимчасового чемпіона з боксу за версією WBC Сергія Богачука, бронзових призерів України - футбольний клуб «Кривбас», регбійний клуб «Легіон» та збірну Харківської області - чемпіонів України з регбі ліг, учасника Суперліги України з баскетболу клуб «Політехнік», всеукраїнські федерації дзюдо, боксу, художньої гімнастики.

Бренд загалом і багато співробітників особисто постійно підтримують наших захисників та захисниць, передаючи все необхідне для збереження життя нашим Воїнам, особливо силам оборони України на Харківському напрямку

У сферу діяльності бренду входять фінансові послуги (доступні за посиланням).

«Ми раді вітати нового партнера ФК «Динамо» (Київ) – бренд Money 24/7, – зазначив віцепрезидент ФК «Динамо» (Київ) Дмитро Бріф. – Дуже раді, що український бізнес у такі непрості часи для нашої держави часи знаходить змогу підтримувати вітчизняний спорт. Безперечно, спорт – це одна з небагатьох речей, що допомагає українцям виживати в ці непрості часи. Раді працювати з компанією Money 24/7 протягом цього сезону, і впевнений, що разом ми зробимо Україну сильнішою.

Переконані, що та зона співпраці, в якій ми контактуємо з новим партнером, дозволить нашому футбольному клубу залучити додаткові кошти для розвитку футболу, дитячо-юнацького спорту, наших команд – від дитячих до першої. Співпраця з новим партнером означає, що клуб розвиватиметься стабільніше, і наша співпраця обов’язково принесе успіх усім причетним.

На цьому ми не будемо зупинятися й будемо продовжувати залучати нових спонсорів. ФК «Динамо» (Київ) – найтитулованіший клуб України, тому ми постійно працюємо заради того, аби знаходити нові формати співпраці з потенційними партнерами, які будуть взаємовигідними для всіх».

«Наш бренд послідовно підтримує український спорт, – узяв слово комерційний директор бренду Money 24/7 Руслан Купреєнко. – Серед наших партнерів – футбольні, баскетбольні клуби, команди з регбі, федерації художньої гімнастики та дзюдо, також ми є партнером чемпіона світу з боксу Сергія Богачука. Звичайно, ми постійно підтримуємо наших Захисників та Захисниць, а також різноманітні соціальні проекти. Впевнений, що разом із ФК «Динамо» (Київ) ми зробимо багато корисного для нашої країни та всіх українців.

ФК «Динамо» (Київ) – всесвітньо відомий спортивний бренд, якому вже незабаром, у 2027-му, виповниться 100 років. Сподіваюся, мінімум до ювілейної дати клубу ми будемо плідно співпрацювати з клубом, і завдяки цьому партнерству станемо більш упізнаваними по всьому світу».


«Ми щасливі стати партнерами українського футбольного гранду, за який уболівають мільйони людей по всій Україні та за кордоном, – додав спортивний директор Money 24/7 Олег Косарєв. – Ми працюємо для наших клієнтів 24/7 в усіх регіонах країни та за кордоном. Разом ми будемо здобувати перемоги на футбольних полях та наближати нашу велику Перемогу».

Після цього сторони поставили свої підписи під партнерськими угодами. Також новий партнер отримав від ФК «Динамо» (Київ) подарунки – ігрову динамівську футболку з нанесеним брендом Money 24/7 та номером «2025», шалики та м’ячі. А на згадку про цей день усі присутні зробили пам’ятне групове фото.


Фото - ФК «Динамо»