18 вересня 2024 11:11

Новий тренер Довбика у "Ромі": в Італії назвали відомого наступника Де Россі

Фото - https://depositphotos.com/ua/


У середу, 18 вересня, керівництво римської Роми, за яку виступає український нападник Артем Довбик, офіційно повідомило про звільнення головного тренера команди Даніеле Де Россі.


Загалом після чотирьох турів Серії А Рома вирішила звільнити Даніеле Де Россі. Рішення родини Фрідкіних було сенсаційним: за два дні після повернення до столиці для аналізу невдалого старту сезону вони ухвалили рішення про зміну технічного керівництва.

Через дев'ять місяців після того, як Рома зробила ставку на Де Россі, через три місяці після продовження його контракту до 30 червня 2027 року відбувається звільнення тренера.

Нагадаємо, що саме Де Россі був ініціатором трансферу форварда збірної України Артема Довбика із Жирони до Рому.

Власники римського клубу перебувають у пошуку нового тренера. За даними TMW, вже були перші контакти з Массіміліано Алегрі, тренером, який нині не має контракту після закінчення його відносин з Ювентусом.

Також спливло ім'я Стефано Піолі, з яким останнім часом були контакти з менеджером Роми. Одна екс-наставник Мілана вже сьогодні має зайняти місце звільненого Луїша Каштру біля керма Аль-Насра.


‚Довбик під керівництвом 41-річного Де Россі провів чотири поєдинки та забив один м'яч.