18 вересня 2024 14:23

Уорнок про Кейна: "Феноменальний, дуже розумний гравець. Він візьме участь у 50-ти голах за сезон у "Баварії", але скептики все одно обговорюватимуть гру на Євро і ставитимуть під сумнів його місце у збірній"

Стивен Уорнок назвав Харрі Кейна винятковим та розумним гравцем.


«Харрі Кейн – винятковий професіонал. Що ми точно знаємо про Кейна – це те, що він ніколи не мав вибухової швидкості, його гра будується на мисленні, він бачить простір і передчує, куди може потрапити м'яч – це дуже розумний футболіст.


Він доводитиме скептикам свою спроможність ще кілька років. Люди обговорюватимуть його виступи за збірну Англії на Євро-2024. Для нього це був невдалий чемпіонат Європи.

Щось пішло не так, і я думаю, що на це вплинуло кілька факторів: травма, яку він отримав на пізніх стадіях Бундесліги, стиль гри збірної Англії або вінгери, з якими він грав, не доповнювали його.

Він буде забивати голи в «Баварії», оскільки йому підходить їх стиль гри. Одна з ключових особливостей команд Венсана Компані – створення великої кількості моментів.

Кейн візьме участь у 50 голах за сезон з урахуванням передач, але його роль у збірній Англії по- як і раніше ставитимуть під сумнів. Не розумію, чому люди хочуть сумніватися в ньому, він, як і раніше, феноменальний», – заявив колишній захисник «Ліверпуля»