18 вересня 2024 11:34

Тренер "Штутгарта" Хенесс про 1:3 з "Реалом": "Куртуа – один із найкращих воротарів світу, він зіграв вирішальну роль. Ми були такі близькі до перемоги – і вони забили, коли ми вірили, що контролюємо гру"

Себастіан Хенесс похвалив гру «Штутгарта» у матчі з «Реалом» (1:3).


«Ми хотіли грати сміливо, показати нашу мужність і дотримуватися свого стилю, як ми зазвичай граємо у Німеччині. Звичайно, ми розчаровані результатом, але можемо пишатися собою.

Вони забили, коли ми дійсно вірили, що контролюємо гру. Ми добре володіли м'ячем, але згодом «Реал» забив. Це була цікава гра з безліччю моментів обох команд.


Штутгарт сприяв тому, що це була незабутня ніч. Сьогодні ми пишаємось собою. Я нагадав гравцям про те, чого ми хотіли досягти, і майже все, що ми планували, було виконано. З іншого боку, ми були такі близькі до перемоги. Ми здобули величезний досвід і використовуватимемо його в наступних матчах.


Куртуа, без сумніву, один із найкращих воротарів у світі, і він знову це довів сьогодні. У футболі перемагають чи програють завдяки голам. У «Реала» чудова якість у захисті та атаці. Ми мали свої моменти, але Куртуа відіграв вирішальну роль», – сказав головний тренер «Штутгарта».