17 вересня 2024 22:49

Тоналі про залежність від ставок: "У мене було два життя, я був замкнутим, не розмовляв з людьми. Тепер я одна людина, з директором, з персоналом, з командою, я – Сандро"

Санро Тоналі розповів про зміни, що відбулися з ним після реабілітації.


«До помилки я мав два життя, – тому що я був дуже замкнутим і ніколи не розмовляв з людьми, навіть на тренуваннях, навіть із персоналом. Нині все зовсім по-іншому. Кожен день відрізняється, особливо у відносинах з персоналом та моїми партнерами по команді, бо тепер нормально розмовляти щодня, нормально мати стосунки. Коли я приходжу на тренувальне поле, я тепер одна і та сама людина, і зі спортивним директором, і з персоналом, і з партнерами.

До цих 10 місяців, до останнього року, не знаю, все було трохи інакше, бо я був іншою людиною. Я був двома різними людьми у житті та у футболі. А тепер я одна людина, одна. Коли я розмовляю з тренером, я – Сандро. Коли я граю, я – Сандро. Коли я повертаюся до Італії, я – Сандро. Я зрозумів це за останній рік та за ці 10 місяців.

Мені не вистачало футболу, мені не вистачало стадіону, емоцій на полі. Але тепер я повернувся, і я повернувся, гадаю, дуже добре. Я поговорив із командою та зі спортивним директором. Генеральний директор був задоволений. Я зрозумів свою помилку.

Бруно Гімараес і Жоелінтон підтримували мене щодня під час усунення. Тріп'єр і капітан Джамаал [Ласселс] – ці четверо, мабуть, підтримували мене найбільше. Але всі гравці та вся команда… Це стало для мене сюрпризом, бо я був новим гравцем. Я був тут лише два місяці. Але кожна людина в місті, від тих, хто працює в Ньюкаслі, до всіх, хто живе тут, підтримували і допомагали мені», – сказав півзахисник Ньюкаслу в інтерв'ю Sky Sport UK.