17 вересня 2024 18:21

​Голкіперу "Уніона" через хворобу ампутували ногу - у 19-річного футболіста діагностовано рак кісток

Голкіперу "Уніона" через хворобу ампутували ногу. Берлінський клуб організував збір коштів для Беркіна Арсланогулларі та його сім'ї. У 19-річного екс-воротаря молодіжних команд "Уніона" діагностовано рак кісток.


- Воротар команди U-19 Беркін Арсланогулларі, який з дитинства з гордістю носив футболку "Уніона", наразі веде найважчу боротьбу у своєму житті. Кілька місяців тому Беркіну поставили шокуючий діагноз - рак кісток. Незважаючи на всі зусилля та інтенсивну хіміотерапію, рак досі не вдалося перемогти - як захід із порятунку життя Беркіну кілька днів тому довелося ампутувати ногу.

Беркін ще маленьким хлопчиком мріяв коли-небудь виступити перед уболівальниками "Уніона" на "Ан дер Альтен Ферстерай". З невтомними зусиллями він пройшов через молодіжні команди "Уніона" і минулого сезону вперше отримав можливість тренуватися з основою. Кульмінацією його кар'єри на сьогоднішній день стало те, що він вийшов на поле в товариському матчі основної команди - момент, який назавжди залишиться в його пам'яті.

Тепер Беркін і його сім'я зіткнулися з новим складним завданням. Через необхідність у догляді та підтримці Беркіна його батьки більше не можуть ходити на роботу, а нинішня квартира сім'ї не пристосована для людей з обмеженими можливостями через велику кількість сходів і бар'єрів. Нова квартира або капітальний ремонт і майбутня реабілітація вкрай необхідні для того, щоб почати нове життя, і вимагають величезних витрат.

Беркін і його сім'я зараз потребують підтримки і згуртованості сім'ї "Уніону". Щоб трохи полегшити фінансовий тягар і дати Беркіну найкращі шанси на майбутнє, сповнене надій, було організовано краудфандингову акцію. Кожен внесок має значення і допомагає Беркіну почати все спочатку, на що він так заслуговує, - мовиться у заяві клубу.

Зазначається, що станом на вчорашній вечір (16 вересня) "Уніону" вдалося зібрати 78 110 євро.