17 вересня 2024 17:03

Родрі про "Золотий м'яч": "Індивідуальні нагороди – це лише результат роботи, і зараз я відчуваю, що люди визнають її. Подивимося, що станеться"

Родрі висловився про можливість виграти «Золотий м'яч».


«Я дуже радий усьому, що сталося зі мною за останній рік – трофеям, які ми виграли [з «Ман Сіті»], перемозі на Євро із моєю збірною, це просто мрія.
Це результат наполегливої праці, стабільності та наміру ніколи не здаватися. Індивідуальні нагороди – це лише результат моєї роботи, і зараз я дійсно відчуваю, що люди по-справжньому визнають мою роботу і намагаються допомогти мені виграти [«Золотий м'яч»].


Щиро кажучи, я про це не думаю. Звичайно, це мрія, тому що я ніколи не думав, що переживатиму такий момент, але, з іншого боку, коли це з тобою відбувається, ти просто хочеш, щоб люди говорили те, що вони думають, і все.


Так, я знаю, що граю не так, як більшість гравців, номінованих на ці трофеї, але це також показує, що футбол може бути чудовим з різних точок зору. Ви можете бути чудовими, граючи на позиції півзахисника, захисника або забиваючи голи.


Ми всі знаємо, як працює футбол, але я думаю, що багато людей дійсно цінують роль півзахисника, тож давайте подивимося, що станеться», – сказав футболіст «Манчестер Сіті».