17 вересня 2024 14:00

Вiктор ВАЦКО: "Я все ще вірю в те, що Мудрик може конкурувати в "Челсі"

Відомий український журналіст Віктор Вацко поділився думкою щодо становища, в якому наразі перебуває вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик.


Нещодавно з'явилася новина, що український вінгер Михайло Мудрик може бути включений до списку гравців Челсі, яких хочуть обміняти на форварда Інтера Лаутаро Мартінеса.


Журналіст та коментатор Віктор Вацко висловився щодо перспектив Мудрика, який останній матч з Борнмутом (1:0) провів на лаві для запасних.


«Власне зараз Мудрик і повинен доводити все уже новому тренеру своєї команди Енцо Маресці. Всі трансферні вікна в нормальних чемпіонатах вже позакривались, тому до зими про оренду мова йти не може. А взимку подивимось. Точніше, ми ще восени подивимось».

Вацко вважає, що Мудрик не поступається своїм конкурентам в Челсі в плані стабільності.

«Я все ще сподіваюся, що Міша зможе конкурувати в Челсі. Я вважаю, в нього є для цього індивідуальна якість. І, зрештою, за збірну в матчі проти Чехії (2:3), особливо в другому таймі, він цю якість чудово продемонстрував.


Ви можете сміятись, але насправді я не бачу поки що, хто із його конкурентів в Челсі був би реально стабільно сильнішим. Мадуеке цього сезону виглядає сильно на старті й навіть в збірну Англії потрапив, але зрештою Мадуеке це правий фланг. А інші такі ж нестабільні, як Мудрик».

Також Вацко відзначив, що Мареска включив Мудрика до заявки на всі можливі турніри цього сезону, маючи у власному розпорядженні купу футболістів.

«Тому я все ще вірю в те, що Мудрик може конкурувати в Челсі. І неспроста із цієї когорти, яка не поміщається в одній роздягальні футболістів, Мареска все-таки Мудрика залишив у своїй команді. Він його не викреслив із жодної заявки», – сказав журналіст в етері ютуб-каналі «Вацко Live».