17 вересня 2024 13:06

"Реал" хоче підписати Родрі, Трента та Саліба чи Ромеро наступного літа. Клуб стежить за перебігом справи про 115 порушень "Сіті"

«Реалу» цікаві 4 гравці АПЛ.


Мадридський клуб хоче підписати Трента Александер-Арнолда, Родрі та Вільяма Саліба чи Крістіана Ромеро наступного літа, повідомляє The Independent.


Родрі є пріоритетною трансферною метою вершкових. "Реал" стежить за перебігом справи про 115 фінансових порушень "Манчестер Сіті" - це може вплинути на здійснення операції. Вважається, що самому півзахиснику може бути цікавий варіант із поверненням до Іспанії.


Трент ще не продовжив контракт із «Ліверпулем» і може стати вільним агентом після закінчення цього сезону. Захисник «Ліверпуля» дружить із півзахисником «Реала» Джудом Беллінгемом, вони часто обговорюють Мадрид. Александер-Арнолд хоче побачити, як розвиватиметься ситуація в мерсісайдському клубі після відходу Юргена Клоппа.


У Саліба "Реал" бачить майбутнє своєї оборони. При цьому в Мадриді розуміють, що підписати захисника «Арсеналу» може бути дуже непросто. Як альтернативу клуб розглядає варіант із трансфером Крістіана Ромеро з «Тоттенхема».