17 вересня 2024 10:20

"Вони любили поганяти, хто швидше добереться до бази": Хацкевич сказав, які гравці "Динамо" робили гонки у Києві

Колишній півзахисник київського Динамо Олександр Хацкевич розповів, хто з команди Валерія Лобановського любив швидку їзду та влаштовував перегони.


З 1996 по 2004 рік Андрій Гусін грав у півзахисті київського Динамо. Крім цього футболіст також славився своєю пристрастю до автомобілів та швидкості.


Партнер Гусіна по Динамо – експівзахисник Олександр Хацкевич – в інтерв'ю сайту «Український футбол» розповів про перегони, які влаштовували динамівці у Києві.


«Вони з Кахою Каладзе любили поганяти, хто швидше добереться до нашої бази від будинку на проспекті Перемоги, де ми жили в одному будинку.


Можу сказати, що виглядало це very dangerous для оточуючих. Але тоді не було таких заторів і хлопці примудрялися від Політеху «долетіти» до Конча-Заспи за 15-17 хвилин. Швидкість – це те, що в нього стояло відразу після сім’ї та футболу».


Хацкевич відзначив, що Гусін постійно був занурений в автомобільну тематику.


«Взагалі Андрій був нетиповим футболістом у плані проводження вільного часу. На базі та в літаку більшість хлопців грали в карти, а Гусін все читав свої журнали про автомобілі та мотоцикли.


Він дуже цим захоплювався, у нього, напевно, були найшвидші машини в команді. Пам’ятаю, як він і Subaru свою все якось покращував, перепрошивав».