17 вересня 2024 08:57

В Іспанії розповіли про великі проблеми Вінісіуса всередині "Реалу"

У вінгера мадридського «Реала» Вінісіуса Жуніора погіршуються відносини всередині клубу. Поведінкою гравця незадоволені багато людей у команді, повідомляє видання Cadena Ser із посиланням на журналіста Антона Міну.


«Він має змінити свій образ поведінки прямо зараз, тому що втрачає підтримку всередині клубу через це. Вінісіус добре показав себе в іграх, які він провів у серпні, але тепер все змінилося, і в клубі все частіше чути думки, які говорять про те, що йому час робити крок вперед.


Головним чином тому, що гравець не має підтримки, яку клуб надає йому з моменту його прибуття в «Реал». Він бачив, як клуб захищає його та як його підтримують товариші по команді, але їм уже не подобається нинішній Вінісіус. Бразилець зосереджений на інших темах, він на 100% не у футболі. Це правда, що він продовжує забивати, але я відчуваю занепокоєння тим, як просувається ситуація Віні. Здавалося, що це не так вже й важливо, але в останні тижні я маю занепокоєння, зауважив у розмові з оточенням Вінісіуса, що, на його думку, єдиним захистом у клубі для нього є лише Анчелотті», — наводить слова журналіста видання.


Нагадаємо, раніше Вінісіус заявив, що Іспанію мають позбавити права приймати матчі наступного Євро, якщо в країні не зміниться ситуація з расизмом. Ця заява викликала масові негативні реакції на адресу бразильця.