16 вересня 2024 12:02

Олександр НАЗАРЕНКО: "Це найкращий старт чемпіонату в моїй кар'єрі"

Півзахисник "Полісся" Олександр Назаренко прокоментував вольову перемогу над "Вересом" (2:1) у шостому турі УПЛ.


"Можливість стати гравцем місяця двічі поспіль - це мотивація, я працюю над цим. Велике дякую команді, як казав Руля (прим. Руслан) Бабенко, що він носить рояль, а ми вже щось вигадуємо. Це все жарти, насамперед я дуже вдячний команді, партнерам, тренерському штабу, вболівальникам.


Це найкращий старт чемпіонату в моїй кар’єрі, звісно. Краще не було, це найкращий старт, але не можна зупинятися. Треба ставити перед собою найвищі завдання.

Ми грали проти якісної команди, з "Вересом" дуже важко грати, бо є багато боротьби. Цей перший гол, який ми пропустили… Крос, боротьба… Футболіст "Вересу" переміг у цій боротьбі, забив гол – молодець, але це для нас було ударом по голові, щоб ми трошки прокинулися. Потім у нас з’явилися моменти, а у перерві тренер сказав, що треба виправити. Гадаю, у другому таймі ми виконали все те, про що нас просив тренер.


"Верес" був дуже заведеним. На полі це дуже відчувалося і сьогодні було дуже важко проти них грати.


Травми Чоботенка та Смолякова? Це є доказом того, що гра була бойовою. Було дуже багато боротьби, наші хлопці – молодці. Сьогодні поболить, а завтра вже не буде.

Ми програвали і нам хотілося перевернути гру, тим паче ми грали вдома. Хотілося, щоб сьогодні наші вболівальники пораділи за команду, за футболістів, тому у нас не було іншого вибору, окрім того, як виходити та вигравати", - цитує Олександра пресслужба "вовків".


Фото: ФК "Полiсся"