16 вересня 2024 11:23

"Не хочу ображати "Лівий Берег", але": Вернидуб розкритикував гру команди, порівнявши "Кривбас" з "Динамо" та "Шахтарем"

Головний тренер криворіжців Юрій Вернидуб підбив підсумки протистояння з Лівим Берегом (1:0) у матчі 6-го туру УПЛ.


"Гра була рівною. Не хочу ображати Лівий Берег і нашу команду, але те, що було на полі... Єдине порадувало, що ми взяли три очки. Сам футбол був не той, який я хотів би бачити. Але так буває. Тим паче після перерви в чемпіонаті та нашого насиченого графіка в серпні, коли ми провели девʼять матчів менше ніж за місяць. Тому загалом вважаю, що це нормально. Головне на даному етапі – набирати бали. І ми їх набрали.


Хлопці, які грали у Кривбасі, а зараз захищають кольори Лівого Берега – це Банада, Семенов, Приходько – теж хотіли перемогти. Бо це завжди подразник – грати проти екс-клубу. Головний же подразник для нас – те, що ми зіграли чотири матчі, пʼятий ще не дограний проти Шахтаря, і набрали всього сім очок. Це дуже мало, тому потрібно стабілізуватись і йти далі. По-друге, тільки повернулись наші збірники.


Бізімана і Соса повернулись до нас тільки 13-го вересня зі збірних, де протистояли таким сильним командам, як Нігерія і Гана, і встигли провести з Кривбасом лише одне тренування. Мені не залишалось іншого вибору, як випускати їх з перших хвилин. Дібанго взагалі тільки вчора приїхав о 22:00 до нас в готель, ще й пошкодження отримав після виходу на заміну, щось з плечем у нього. Тому проблем було багато, було багато перестановок. Але нічого, ми з цим впораємось. Хлопці молодці, віддавались на полі та взяли три очки.


Старт сезону видався важким. Не знаю, наскільки важко Шахтарю і Динамо, але нам було дійсно непросто в цей період. Багато часу провели в переїздах, в очікуванні на кордонах. Але це для нас школа. Ще й з жеребом "пощастило": то Вікторія, то Бетіс. Але нічого страшного, це досвід", – сказав Вернидуб у післяматчевому коментарі.


Нагадаємо, після 6-ти турів Кривбас у турнірній таблиці УПЛ йде на п'ятій сходинці, набравши 10 очок.