16 вересня 2024 09:58
1

Блогер: "Михайленко використовував один дотик там, де Бражко робив два. Він справді виглядає футболістом рівня "Динамо"

Блогер Михайло Смоловий поділився своєю думкою про гру Миколи Михайленка у матчі із "Зорею".


- У багатьох ситуаціях він використовував один дотик там, де Бражко робив два. Мені сподобався цей момент. Другий момент - він дуже часто крутить головою, що не дуже притаманно Володимиру. Якщо говорити про якість розуміння процесів, що відбуваються навколо, то Михайленко справді виглядає футболістом рівня "Динамо".

Умовний Рубчинський виглядає людиною, яка має певний набір якостей. Те саме можна сказати про Брагару. Михайленко ж виглядає цілісним футболістом. У нього немає якоїсь окремої якості. Він має цілий набір якостей, які збалансовані інтелектом і підкріплені вмінням. На перспективу - це хороша та якісна опція, щоб навіть створити реальну конкуренцію Бражко, який, можливо, бачить себе у закордонному клубі.

Бражко на хорошем уровне сыграл всего несколько игр. На сегодня он явно перехвален и переоценен. Он конечно может видеть себя в зарубежном клубе,но пока вряд ли его кто-то там ждет. Михайленко сможет занять его позицию, тем более что он быстрее и лучше видит поле. Бражко какой-то медленный и тяжеловатый.