15 вересня 2024 14:38

Конте про "Наполі": "Я сідав у неготовий болід і виводив його на перше місце. Це складний виклик, але я досить зрілий, щоб впоратися"

Антоніо Конте висловився про роботу в «Наполі».


«Зараз у мене багато енергії, і я дуже натхненний, я сумував за футболом загалом. "Наполі" надав мені можливість познайомитися з чудовим містом, яке живе футболом, лягає спати з думками про футбол і прокидається з думками про нього.

Це, безумовно, дуже складний виклик, у цьому немає сумнівів, але я відчуваю, що досить зрілий, щоб впоратися з ним, тому що для цього потрібна сила, голод та ентузіазм. "Наполі" - дуже вимогливий клуб».

Я щиро сподіваюся на [успіх], під час моєї кар'єри я зазвичай сідав у неготовий болід, і мені доводилося виводити його на перше місце з четвертого або п'ятого.
Головне – зосередитися на слові «ми», нам потрібно позбавитися «я» та егоїзму в цілому. З окремими людьми нічого не досягнеш, вигравати чи програвати дозволяє команда.


Очевидно, команда, яка має талановитих гравців, має вичавлювати з них максимум, але благо команди завжди на першому місці. Потрібно виключити тих гравців, які ставлять себе вперед, тому що я не лажу з ними.


Тяжка праця – це девіз, який зі мною завжди. Пам'ятаю, як англійські журналісти на моїй першій прес-конференції з «Челсі» підрахували скільки разів я сказав «працю» і були здивовані. Я не змінився, ми повинні працювати, і єдиний відомий мені спосіб досягти успіху – це наполеглива праця», – заявив головний тренер «Наполі» у випуску на ютуб-каналі Lega Serie A.