15 вересня 2024 13:52
2

Денис АНТЮХ: "Герреро пішов на підвищення, Яцик та Беніто не могли грати з "Динамо". Відсутність цих хлопців – відчутна для "Зорі"

Півзахисник Зорі Денис Антюх оцінив гру своєї команди у матчі шостого туру УПЛ із Динамо. У Києві луганчани поступилися біло-синім 0:2.


– З яким настроєм готувалися до важливої гри?

– Ми серйозно налаштовувалися на цей поєдинок. Знали, що у суперника гарний підбір футболістів планували зіграти на контратаках. Ми трохи закрилися, хоча й у нас були шанси взяття воріт. Результативність підвела.


– Може, вам Герреро не вистачало?

– Звісно, нам його не вистачало. Він добрий футболіст і пішов на повішення. У нас тепер в атаці грає Пилип Будківський. Через довгу передачу на нього ми можемо виходити в атаку, також сміливо можна кроси подавати на нього.

– До 68-ї хвилини матчу динамівці не мали багато шансів забити. Чому не вдалося відстояти нічию, як мінімум?

– У нас не було глибини складу. Яцик та Беніто не могли грати з Динамо, адже вони належать столичному клубу. Для нас відсутність цих хлопців досить відчутна.

Читайте також: Піхальонок: У невдалому старті у Лізі націй усі винні – і футболісти, і тренерський штаб, але є всі шанси виправити ситуацію

– Гол Буяльського багато що вирішив у цій зустрічі?

– Так. Ми все одно намагалися, йшли в атаку, створювали моменти, але пробити Бущана не змогли. А гол Брагару був уже наприкінці поєдинку.

Читайте також: Вівчаренко: Після матчів національних та молодіжних збірних завжди важко грати

– Набігався ти пристойно у цьому матчі?

– Дуже. Швидкісної роботи я провів багато. Плюс було дуже душно та спекотно, хоча вже й не літо. Наразі всі матчі важкі в УПЛ. У нас на черзі виїзд до Ковалівки. Намагатимемося набирати очки і підніматися вгору в турнірній таблиці.
"Читайте також: ???" Де посилання чи Ctrl+c/Ctrl+v? "Я його зліпила з того що було")))
"Він добрий футболіст і пішов на повішення." Куди пішов????)) Чергове дно від редактора ))