15 вересня 2024 09:30

"Мудрик не заслуговував". Головний тренер "Челсі" розповів всю правду і сказав все, що він думає про українця

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Головний тренер Челсі Енцо Мареска після перемоги у матчі із Борнмутом (1:0) в четвертому турі чемпіонату Англії прокоментував кадрову ситуацію на лівому фланзі своєї атаки.


Спеціаліст пояснив, навіщо клуб придбав ще й Джейдона Санчо.

«Я вже казав, коли ми взяли Джейдона, що причина полягає в тому, що ми шукали іншого вінгера, такого як [Ноні] Мадуке. Ноні робить це на правому фланзі, виграє дуелі один в один, створює моменти, забиває голи, і ми шукали те саме на нашому лівому фланзі з Джейдоном».

Мареска додав, що розраховує також на Мудрика та Педру Нету.

«У нас вже є Міша, там грає Педру, але добре, що обидва вінгери можуть дати нам такі варіанти».

Тренер дав зрозуміти, чому у трьох іграх Прем'єр-ліги поспіль на лаві запасних перебував зірковий Крістофер Нкунку.

«Я сказав Крістофу, Коулу Палмеру, Джейдону, Жоао Феліксу, Ноні, Міші, Педру, що вони не гратимуть у всіх матчах. Якщо я граю, то повинен викластися на повну. Якщо я вийду на десять хвилин, то маю викластися на повну. Це сім чи вісім хороших футболістів, і ми не можемо грати з усіма з них».

Наостанок Мареска наголосив, що кожен повинен із розумінням ставитися до конкуренції.

«Іноді вони повинні бути поза грою. Крістоф грає ідеально. Він не заслуговував залишитися поза грою, Міша не заслуговував, але іноді доводиться приймати рішення. Добре те, що коли вони виходять на поле, то готові й віддають усе», – наводить слова коуча Football.London.