15 вересня 2024 12:13

Флік про матч із "Жироною": "Гра рівня Ліги чемпіонів. Звичайно, ми подивилися ті дві гри по 2:4, але не потрібно озиратися назад. "Барса" впевнена у собі"

Хансі Флік заявив, що матч «Барселони» з «Жироною» – гра рівня ЛЧ.


Минулого сезону "Жирона" здобула дві перемоги над "Барселоною" з однаковим рахунком - 4:2.

- Як ви підходите до цього матчу?

– Як я завжди кажу, ми виграли чотири матчі поспіль, і треба продовжувати так само. Я знаю, що буде складно, бо «Жирона» справді гарна команда. Це матч найвищого рівня, рівня Ліги чемпіонів і ми граємо на виїзді. Але ми впевнені у собі, тому що у нас є якість. Потрібно викластися на сто відсотків. Важливо, щоб усі наші гравці показали найкращий результат.

– Торік матчі проти «Жирони» залишили психологічний слід на команді. "Жирона" забила вісім голів у двох матчах.

- Як я вже сказав, це матч рівня Ліги чемпіонів. Минулого сезону я багато дивився на ігри «Жирони», і мене вразило те, що робив тренер і як реагували гравці. Але ми знаємо, як грати і я впевнений, що гравці покажуть потрібний рівень. Не треба озиратися назад. Що було, було. Звичайно, ми подивилися ті дві гри по 2:4 і те, як вони грають цього сезону, але ключ до успіху в тому, щоб ми були на сто відсотків готові. Інакше ми не зможемо перемогти. Це хороший тест для нас, як і матч у Лізі чемпіонів, – сказав головний тренер "Барселони".