14 вересня 2024 17:59

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Михайленко чудово проявляє себе у тренувальному процесі. Я задоволений його ставленням"

Прес-конференція головного тренера "Динамо" Олександра Шовковського після матчу із "Зорею".


- Завжди важко грати після матчів збірних через відсутність багатьох футболістів. На тренуваннях ми мали 12 польових гравців. Через проблеми із захисниками ми були змушені зробити певну ротацію та випустити Бражка у центрі оборони. Попов продовжує лікуватися, Михавко лише з завтрашнього дня приєднається до повноцінного тренувального процесу. Себальйос мав шлункове отруєння, тому він вийшов не на початку, як ми планували, а в кінці. Він пропустив три дні і лише вчора трохи попрацював.


- У якому стані Дячук?


- У нас була можливість включити його до заявки на матч, але його кондиції ще не на потрібному рівні. Він почав із нами тренуватися. Йому потрібен час, щоб відновити свої фізичні, функціональні та ігрові можливості. Думаю, що йому потрібно ще щонайменше два тижні, щоб набрати форму.


- Як оціните гру Михайленка, який вийшов у стартовому складі?

- У нас усі гравці мають бути готовими, щоб вийти із самого початку або в середині матчу, щоб посилити нашу гру. Сьогодні як тільки ми додали у швидкості, то одразу забили перший, а потім другий м'яч. Михайленко чудово проявляє себе у тренувальному процесі. Я задоволений його ставленням. Як і ставленням усіх гравців. Усі вони, крім травмованих, готові будь-якої миті вийти у стартовому складі.