14 вересня 2024 17:46

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Бражко в центрі захисту? Вже пожартували над тим, що у Михавка з'явився новий конкурент"

Головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував перемогу над "Зорею".


- Завжди важко грати матчі одразу після повернення гравців зі збірних. У нас не було багато гравців, на деяких ми досі не можемо розраховувати. Це Попов та Михавко. Але Тарас уже поступово відходить. Очікуємо, що завтра він почне працювати з командою.


Себальйос мав шлункове отруєння. За планом він повинен був вийти на поле з самого початку, але ситуація, що склалася, внесла свої корективи, і ми випустили його в самому кінці матчу, щоб дати йому відчути впевненість. Він важлива одиниця у нашій команді. Ми розраховуємо на всіх гравців.


Ми чудово розуміли, що у нас є свої завдання і налаштовувалися на принциповий матч із "Зорею". Розуміли, що вони й грали у п'ять захисників. Як тільки ми додали у швидкості у другому таймі, у нас з'явилося більше моментів. Потрібно було спокійніше закінчувати їх. Біля наших воріт теж був момент, коли ми могли пропустити. Тоді це була б зовсім інша гра за рахунку 1:2.

Бражко у центрі захисту? Ми вже пожартували над цим – Михавко буде тяжко, бо у нього з'явився новий конкурент. Гра Вівчаренка? Ми напрацьовуємо різні варіанти. Наші захисники в першу чергу повинні відпрацьовувати в обороні, але це не позбавляє їх вiд атакуючих дій. Замінив Вівчаренка, щоб поберегти його, бо вiн мав жовту картку. Плюс хотіли додати у швидкості. У нас дуже щільний графік. Буде багато матчів. Постійно робитимемо ротацію, щоб усі були в ігровому тонусі.