13 вересня 2024 22:07

Гвардіола про 4 матчі "Сіті" за 10 днів: "Кажуть, що гравцям та тренерам з грошима не слід скаржитися, але мова про здоров'я. Сподіваюся, зможемо набрати два склади і уникнемо травм"

Пеп Гвардіола незадоволений тим, що «Ман Сіті» доведеться зіграти 4 матчі за 10 днів.


22 вересня "городяни" зустрінуться з "Арсеналом" в АПЛ, 24-го - з "Уотфордом" у Кубку ліги. 28 вересня «Ман Сіті» зіграє з «Ньюкаслом» в АПЛ, 1 жовтня – зі «Слованом» у Лізі чемпіонів.

Таке відбуватиметься все частіше. Неможливо виправити всі розклади та календарі. Люди кажуть, що гравцям та тренерам з грошима не слід скаржитися, але це не так. Йдеться про здоров'я.


Лікарі наголошують, що організму на відновлення потрібно 4-5 днів. Ми в будь-якому випадку робитимемо свою роботу, з цією зарплатою або меншою, тому що ми любимо цю справу. Але ми граємо з «Арсеналом» у неділю, і це непростий матч, а за два дні нам доведеться грати з «Уотфордом».

Я не фахівець з календарів, розкладу матчів та змагань. Ми нічого не змінимо – зустрічі [з футбольною владою] марні. Якщо вони вирішили, що це зроблять, вони це зроблять.

Сподіваюся, ми зможемо набрати два склади, будемо у формі та уникнемо травм. Але всі знають, що графік цього сезону буде щільним», – заявив тренер «Ман Сіті».