13 вересня 2024 11:31

Спортивний радник ПСЖ: "Осімхен розглядався, але нас влаштовують Рамуш, Коло Муані та Асенсіо"

Спортивний радник «ПСЖ» Луїс Кампос заявив, що клуб не пропонував «Наполі» про трансфер форварда Віктора Осімхена, який перейшов на правах оренди в «Галатасарай».

– Очевидно, що Осімхен розглядався як одна з можливих кандидатур. Ми дійшли висновку, що нас влаштовують Гонсалу Рамуш, Рандаль Коло-Муані та Марко Асенсіо.


– І жодної пропозиції не було зроблено?

- Пропозиції? Ні. Ми говорили про Осімхена, а також інших нападників. Я розумію, що мене пов'язують з Осімхеном, оскільки я привіз його до «Лілля» із «Шарлеруа», я знаю його з 16 років. У нас дуже хороші стосунки і ми поважаємо один одного, як і з іншими гравцями, добрими людьми та професіоналами.


– Але ви так і не зателефонували до «Наполі» принаймні, коли вікно зачинялося?


- Я не знаю, чи ви купували нещодавно будинок. Якщо так, то ви, напевно, розмовляли з різними людьми, які продавали їх. Це частина ринку, ми всі розмовляємо з усіма, сказав Кампос.

25-річний нігерієць перейшов у безкоштовну орендну на 1 сезон у «Галатасарай». Турки заплатять Осімхену 6 мільйонів євро зарплати.


"Наполі" у свою чергу повідомив, що домовився з Осімхеном про активацію опції про продовження контракту до літа 2027 року. Його клаусула зараз становить 75 мільйонів євро.