12 вересня 2024 23:54

Родрі про те, що Хаві та Іньєста не вигравали "Золотий м'яч": "Вони ознаменували собою цілу епоху, але були частиною покоління Мессі та Роналду"

Родрі розповів, що виграш "Золотого м'яча" означатиме для іспанців.


«Так, звісно, для мене це було б мрією. Багато людей говорять, що якщо Родрі виграє [«Золотий м'яч»], то чому, наприклад, Іньєста чи Хаві не вигравали його?


Частково я згоден. Це були гравці, які ознаменували собою цілу епоху, одні з найкращих в історії, але також вірно і те, що вони були частиною покоління, до якого входили Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду.


Але для мене та для моєї країни завоювання призу було б приводом для гордості. Останнім іспанським лауреатом був Луїс Суарес Мірамонтес багато років тому. Звичайно, я не стежив за ним і мало що про нього знаю, але для мене шок, що, можливо, в одній із найкращих країн в історії футболу не так багато гравців, які вигравали [Золотий м'яч].


Але такий футбол. Протягом багатьох років у нас були відмінні гравці, але я думаю, що Іспанія заслуговує на це, тому що у нас є кілька чудових гравців, які творять історію в клубах та у збірній», – сказав півзахисник «Манчестер Сіті».