12 вересня 2024 22:29

Відносини Ібрагімовича та власників "Мілана" у "кризі". Одна з причин – участь Златана у відео з жартом "хто поворухнеться, той гей"

Керівництво «Мілана» незадоволене Златаном Ібрагімовичем.


Як пише La Repubblica, відносини між власниками «россонері» та Златаном перебувають у «кризі».

Проблеми почалися кілька тижнів тому після того, як колишній нападник знявся у ролику з ютубером IShowSpeed. Одного разу відео блогер сказав: «Хто перший ворухнеться, той гей». Після цього Златан та IShowSpeed кілька хвилин сиділи нерухомо.


Повідомляється, що це відео викликало роздратування у босів RedBird та Elliott, але це не єдина причина, через яку власники «Мілана» незадоволені нинішнім радником клубу.


Стверджується, що Ібрагімович помстився своєму колишньому одноклубнику Іньяціо Абате, який не дав його синові Максиміліану дебютувати за молодіжну команду «Мілана» минулого сезону.

Цього літа Абате очолив «Тернану» із Серії C, і після того, як він залишив клуб, Ібрагімович знизив його батька Беньяміно, тренера воротарів примавери, перевівши його в жіночу команду, а потім звільнив без попередження.

Ще одна причина, яка призвела до напруги між Златаном та RedBird, полягає в тому, що колишній нападник проводить більше часу у тренувальному центрі Вісмара, спостерігаючи за своїм молодшим сином Вінсентом, ніж на базі з першою командою «Мілана».