12 вересня 2024 19:53

Роналду про життя після футболу: "Сумуватиму за адреналіном від забитого гола. Тому я йду далі і готуюся до інших сфер життя, наприклад, до бізнесу"

Кріштіану Роналду зізнається, що усвідомлює наближення заходу своєї кар'єри.


«Я сумуватиму за адреналіном від забитого голу. та (відчуття) хвилювання. Думаю, мені цього не вистачатиме, бо в інших аспектах життя я можу це контролювати. Мене оточують прекрасні люди, у мене хороший бізнес, я всім задоволений.

Але (я сумуватиму за тим, що) адреналіну від футболу більше ніколи не буде. Саме тому я йду далі за футбол. Я віддав себе, до 40, 41 року, це не має значення. Я присвятив своє тіло 25 рокам футболу і більше не можу дати, тому що вік не дозволяє йти далі.

Ось чому я намагаюся продовжити кар'єру, дбаю про себе і багато працюю. Тому що я знаю, що ще два чи три роки зможу приносити щось добре. Але я навіть не хочу думати, що буде далі. Дозвольте мені думати про сьогодення і готуватися до інших аспектів, наприклад, до сфери бізнесу.


Я сумуватиму за цим і, можливо, трохи втрачено», – сказав нападник "Аль-Насра", виступаючи в підкасті "Rio Ferdinand Presents".