12 вересня 2024 18:58

Данн про Холанда: "Важко стримати його - граєш з найкращою командою світу і найкращим центрфорвардом. Захисники думають: "Він швидший, сильніший за мене, може вдарити обома ногами, які у мене шанси?"

Річард Данн відповів, як можна зупинити Ерлінга Холанда.


«Звичайно, це робота не для однієї людини, потрібна допомога. Потрібні люди, щоб перекрити лінію постачання.


Іноді доведеться відійти убік і просто захоплюватися геніальним футболістом і прийняти, що, якщо він захоче, він досягне чогось через те, як він рухається, бажання забивати голи, позицій, які він займає. Його так важко стримати.


[Раніше] часто саме «Арсенал» був найкращою командою, і потрібно було спробувати зупинити Тьєррі Анрі в нападі. Це було майже неможливо через лінію постачання його м'ячем – вона йшла з усіх боків, з глибини і через півзахист. На жаль, це ситуація, коли ви граєте з найкращою командою у світі та найкращим центральним нападником, який відчайдушно хоче забивати голи. Намагатися регулярно зупиняти його – майже нездійсненна місія.


Фізично він, ймовірно, один із найбільших гравців у лізі. Центральні захисники дивляться на нього і думають: «Він швидше за мене, він сильніший за мене, він може вдарити обома ногами, обіграти мене в повітрі, які у мене шанси?» Він насолоджується цим.

Він любить забивати різні голи. Коли я дивлюся за ним, мені подобається, як він щасливий торкнутися м'яча один чи два рази і забити гол. Його не хвилює залученість до гри, він просто хоче робити роботу, про яку його просять. Він робить її напрочуд добре», – заявив колишній капітан «Манчестер Сіті».