12 вересня 2024 17:42

Екс-вінгер "Чорноморця", "Ворскли" та "Кривбасу" Васін завершив кар'єру

Вінгер Денис Васін – вихованець Чорноморця, ексгравець семи українських та трьох зарубіжних клубів – офіційно оголосив про завершення кар’єри.


“Я завершую свою професійну кар’єру футболіста. Хочу подякувати всім, хто був поруч на цьому шляху. Було багато незабутніх моментів. Моя кар’єра почалася в сезоні 2004/2005, коли я підписав свій перший контракт з рідною командою ФК Чорноморець, і завершую її сьогодні в ФК Фратрія”.

“Попереду нова сторінка, яка вже розпочалася, і на цьому шляху будуть нові виклики, перемоги та відкриття. Я залишаюся у футболі, але вже в іншій ролі. Слава Україні, слава ЗСУ, до нових зустрічей!”, – написав 35-річний вже ексфутболіст.

Денис народився в Одесі та розпочинав кар’єру в Чорноморці, а згодом ще двічі повертався до рідного клубу. Також протягом кар’єри він виступав за Белшину, Карпати, Іллічівець, Сталь Д, Ворсклу, Інгулець, Кривбас, литовську Йонаву та болгарську Фратрію.


На рівні УПЛ Васін за всю кар’єру зіграв 175 матчів, забив 17 голів, віддав 13 гольових передач. Цього сезону Денис встиг п’ять разів вийти на поле у Другій лізі Болгарії.

Одесит також залучався до юнацьких збірних України різного віку; зіграв три матчі та забив один гол за молодіжну збірну (U-21) у 2009 – 2011 роках.


Фото - ФК «Кривбас»