12 вересня 2024 16:40

Хаманн про Мусіалу: "Він швидше індивідуальний гравець - 9 з 10 разів, отримавши м'яч, опускає голову і йде в обведення. На місці "Баварії" завтра ж поміняв його на Вірца, він робить партнерів кращим"

Дітмар Хаманн висловився про індивідуалізм Джамала Мусіали.


«Контракт Мусіали розрахований до 2026 року, і «Баварії» доведеться запропонувати нову добру угоду, щоб зберегти її. Ймовірно, у них не буде особливого інтересу продавати його. Президент Герберт Хайнер каже, що Мусіала є обличчям «Баварії», і вони хочуть побудувати команду навколо нього. Це нормально.

Мусіала може приносити успіх, але останні кілька років «Баварія» в основному залежала від індивідуальних дій. Це стосується і Мусіали. Крім нього, у світовому футболі навряд чи знайдеться десятка, яка була б чистим дріблером. В результаті страждає перебіг гри.


Мусіала – скоріше індивідуальний гравець, а найчастіше і сольний виконавець. Якщо він отримує м'яч десять разів, то дев'ять із них опускає голову і починає йти в обведення.


Віртц – гравець, який ставить у центр уваги Боніфас, Фрімпонг або Адлі. Він робить своїх товаришів за командою краще.


На місці «Баварії», якби я міг поміняти Мусіалу на Вірца, я зробив би це завтра. Проте гадаю, що такий обмін дуже малоймовірний. Як я вже сказав, я більше бачу Вірца в Мадриді, поряд із «Реалом» до нього придивляється і «Манчестер Сіті», – заявив екс-гравець «Ліверпуля».