12 вересня 2024 16:22

Ширер про Кейна: "Він хоче наслідувати Роналду, але термін у 7-8 років може тиснути на нього. Він гратиме ще 3-4 роки, думаю. Для голів йому потрібні гравці, що бігають на кшталт Гордона і Сака"

Алан Ширер вважає, що Харрі Кейн зможе грати на топ-рівні ще 3-4 роки.


Наприкінці липня нападнику «Баварії» та збірній Англії виповнився 31 рік.


«Я знаю, що Харрі говорив про бажання наслідувати Кріштіану Роналду, який забив ще більше голів минулого тижня у віці 39 років, але термін у сім чи вісім років може тиснути на нього. Я знаю, що Роналду все ще забиває голи, але чи Кейн зможе, треба подивитися. Сказавши це, я дійсно уявляю, що Харрі гратиме ще три чи чотири роки. Думаю, секрет у тому, щоб навколо нього були гравці, що бігають.


Граючи з [Ентоні] Гордоном і з [Букайо] Сака, Кейн довів, що для Англії немає нікого кращого за нього, коли справа стосується створення моментів і забивання голів. Його рекорд феноменальний, і коли б він не грав, особливо за збірну, він ніколи нікого не підбивав. Він зіграв свій 100-й матч і забив два голи цього фантастичного вечора. Я думаю, він може грати на цьому рівні ще три чи чотири роки, поза сумнівом», – сказав екс-нападник «Ньюкасла» та збірної Англії.