12 вересня 2024 14:03

В'ячеслав ФРІДМАН: "Динамо" робило офіційну пропозицію щодо Гаджієва"

Комерційний директор «Дніпра-1» В’ячеслав Фрідман в ексклюзивному коментарі Tribuna.com розповів про ситуацію навколо заборгованості перед людьми, які мають відношення до PASS.

– Інформація про те, що нібито людям, дотичним до PASS, не виплачуєте борги, відповідає дійсності?

– Там є багато питань щодо цього. Привели їх у клуб, так вони цих гравців позабирали, гравці не хотіли підписувати. Є до всього питання. Чому молодь пішла безплатно і так далі.


Той же Гаджиєв, і «Динамо» Київ, і «Полісся» робили офіційні пропозиції. А хтось його консультує, і де він знаходиться, і так далі – ми нічого не знаємо. Ми могли отримати гроші ще за Гаджиєва і розрахуватися практично з усіма футболістами. А ми не знаємо ані його місцеперебування, нічого. Знаємо лише, що його вмовляють, щоб ми його не працевлаштовували, що його працевлаштують, розірвавши договір. Хто це – «пасівці», не «пасівці», я не знаю. Будемо потім розбиратися.


Всі футболісти у клуб повернулися, зверталися, ми їх працевлаштовували. Когось працевлаштовували – їм виплачували наші заборгованості по зарплаті. Так само ми сподівалися на ці гроші, бо є заборгованості перед кількома лідерами. Ми розраховували, там сума ледь не до пів мільйона доходила за Гаджиєва. Безумовно, ми погасили хоча б частину.

А так – людина знаходиться незрозуміло де, і не хоче підписуватися з провідними клубами України. Навіть «Шахтар», знаю, цікавився – з нами не спілкувалися, але в агента його питали. Чемпіонат Європи закінчився – він у клуб не зʼявився. Ми б давно його працевлаштували і розрахувалися отриманими за нього грошима.

Тому хто розкрадав футболістів – будемо розуміти потім, - сказав Фрідман.