12 вересня 2024 13:48

У всьому винен "Металіст": колишній гравець "Шахтаря" розповів, чому не перейшов до "Динамо"

Колишній півзахисник Шахтаря Олександр Нойок розповів, як міг перейти напряму зі стану донеччан до київського Динамо, однак у справу втрутився Металіста.


У квітні 2013 року Олександр Нойок перейшов із Шахтаря, де грав за молодіжну команду, до харківського Металіста, однак міг опинитися і в Динамо.


32-річний півзахисник розповів, як перейшов до Металіста.


«Динамо? Була пропозиція, так. А щодо Металіста, то в мене залишалося півроку [контракту], а я не тренувався. Вони зробили гарну пропозицію і клубу, і мені. Вони домовилися, заплатили за трансфер.

Плюс приїхав агент, який все мені розповів, що перехід буде кращим для мене, що я буду одразу готуватися до чемпіонату з командою, тренуватися, контракт на п'ять років. Я погодився».

Окрім цього, уродженець Херсонщини висловився стосовно того, як фанати могли сприйняти прямий трансфер із Шахтаря в Динамо.


«Не знаю, в нинішніх реаліях напевно нормально. В наш час напевно більш негативно, а так бували ж такі трансфери. Тоді, до війни, коли був інший [за рівнем] чемпіонат, було більш токсично», – сказав Нойок для YouTube-каналу «Коммент.Шоу Казахстан».


Фото - ФК "Аполлон"