11 вересня 2024 20:50

Золотий браслет для футболістів – ідеальний спосіб підкреслити своє відчуття стилю

Прикраси обожнюють всі. Інша справа, що кожна людина в залежності від статі, віку, статусу і смакових уподобань, віддає перевагу тим чи іншим коштовностям. Але існують і особливі прикраси, які, напевно, подобаються всім без виключення. Недаремно вони представлені у всіх серіях всіх мануфактур (як в жіночих, так і чоловічих і дитячих колекціях). І це браслети. Але не прості, а з голда.




Консультанти Злато радять звернути увагу на золотий браслет і коли ви плануєте поповнити власний ювелірний арсенал, і коли треба підібрати стильний та достойний презент. Тим більше що вибір моделей майже не обмежений ні формами, ні розмірами, ні дизайном, ні декорами.


На кожен день чи до урочистого образу?


Золото – це дорогоцінний метал, який ідеально підходить для створення ювелірних виробів. Такі вироби не виходять з моди і не втрачають ні своєї актуальності, ні акуратного вигляду. Але при цьому золотий браслет може мати різні варіації в плані форми, виду, розмірів та дизайну.


Отже, якщо обирати браслет золотий в залежності від того хто саме його носитиме, то це буде прикраса або жіноча, або чоловіча, або дитяча. В залежності від виду це може бути золотий браслет у вигляді:


• Ланцюжка;
• Пластини (манжети);
• Трубки.


Як правило, різні види браслетів представлені у жіночих серіях. Але це не значить, що у чоловічих чи дитячих колекціях обмежений асортимент. Адже велике значення має саме з якого сплаву виконана прикраса, бо від цього залежить її зовнішній вигляд, а саме відтінок. Мануфактури пропонують браслети з голда червоного, білого, жовтого. Популярністю користуються моделі комбіновані. Не рідкість побачити золотий браслет з додатковими елементами з каучуку, кераміки чи натуральної шкіри.


Взагалі декор дуже різноманітний і навіть якщо мова про браслети у вигляді ланцюжків – тут на вас теж чекатиме неймовірний асортимент. Адже майстри використовують різні техніки плетіння, в тому числі машинне і ручне. Безперечно, моделі виконані техніками ручного плетіння коштують дорожче, але і вигляд у них дуже вишуканий. Щодо ціни, то майстри пропонують як дуже коштовні рішення, так і браслети в преміальному сегменті, середньому та навіть бюджетному.


Саме наявність пропозицій у різних сегментах і робить браслет такою популярною прикрасою. До речі, браслет виконаний з високопробного золота не тільки виглядатиме як новенький навіть через багато років після придбання, але і не втратить своєї трендовості. Це фактично прикраса поза часом.




Не дивно, що консультанти Zlato радять купувати золоті браслети як для себе, так і на презент. Причому це безпрограшне рішення на презент як жінці, так і чоловікові, чи навіть дитині. Головне, підібрати правильну модель в тому числі за розміром, а не тільки за дизайном та стилістичним рішенням. Та консультанти завжди радо прийдуть на допомогу і підкажуть, які моделі краще підходять для конкретного випадку.