11 вересня 2024 22:47

Петі запропонував зробити Майну капітаном МЮ: "Бруну постійно ниє та уособлює проблеми клубу"

Еммануель Петі закликав "Манчестер Юнайтед" поміняти капітана.


«Я дивлюся на склад та не бачу лідерів. Найкращими гравцями «МЮ» поки що були такі футболісти, як Алехандро Гарначо та Коббі Майну.

Це був би сміливий крок, але на місці Еріка тен Хага я, можливо, призначив би Майну, майбутнє клубу, своїм капітаном. Він молодий, але він англієць, він уже закріплюється у національній збірній. Фанати на "Олд Траффорд" ним пишаються.


Можливо, Еріку тен Хагу потрібно дати зрозуміти тим, хто грає нижче за свій рівень, що він готовий боротися разом з тими, хто готовий боротися разом з ним.
Бруну для мене став гравцем, який уособлює проблеми "Юнайтед". Він хороший футболіст, але більшість часу мені не подобається його поведінка на полі.


Він поводиться як примадонна. Ані допомоги партнерам, ані підтримки, коли справи йдуть погано. Коли у «МЮ» проблеми він постійно ниє, показує своє розчарування. Не на це чекаєш від капітана.

Коли гравець, який має бути лідером, поводиться таким чином, це позначається на решті – і це не може піти на користь», – наголосив колишній хавбек збірної Франції в інтерв'ю Top Offshore Sportsbooks.