11 вересня 2024 20:40

Гендиректор МЮ: "Наша мета – повернути клуб на вершину європейського футболу. Хочемо забезпечити стійкий успіх та направити ресурси на покращення результатів на полі"

Омар Беррада вказав на глобальні цілі керівництва «Манчестер Юнайтед».


Новий генеральний директор «Юнайтед» перейшов із «Манчестер Сіті» у рамках створення нової структури клубу під керівництвом сера Джима Реткліффа.


«Клуб, як і раніше, дотримується як правил прибутку та сталого розвитку Прем'єр-ліги, так і правил фінансового феєр-плею УЄФА. Ми працюємо над підвищенням фінансової стійкості та вносимо зміни до нашої діяльності, щоб зробити її більш ефективною та направити наші ресурси на покращення результатів на полі.


Зрештою, сила «Манчестер Юнайтед» обумовлена пристрастю та відданістю наших уболівальників. Ми маємо чітку мету – повернути клуб на вершину європейського футболу.

Всі в клубі дотримуються чіткої стратегії, спрямованої на забезпечення сталого успіху як на полі, так і за його межами, для максимальної користі наших уболівальників, акціонерів та всіляких зацікавлених сторін», – заявив генеральний директор Манчестер Юнайтед.