11 вересня 2024 19:10

"Божевільний простір для прогресу, один і найперспективніших центральних хавбеків в українському футболі та готовий центрфорвард". Журналіст розхвалив трансферну кампанію "Динамо"

Блогер та коментатор Віктор Вацко поділився своїм враженням від літньої трансфеної кампанії "Динамо".


- Мені подобається, що "Динамо" нарешті здогадалося прошерстити український ринок та вихопити тих гравців, яких можна було вихопити за розумні гроші для покращення команди.


Брагару підписали як вільного агента, виплативши "Чорноморцю" незначну компенсацію за виховання гравця. Це універсальний футболіст із дриблінгом та швидкістю. Він може зіграти на п'яти позиціях у 22 роки. Там божевільний простір для прогресу.


Потім Пихальонок. Придбати футболіста такого рівня за 2,5 млн. – це величезний успіх. Він усім усе показує з ходу. Це попадання в яблучко.


Рубчинський - один із найперспективніших центральних півзахисників в українському футболі. Динамічний, різкий як з м'ячем, так і проти м'яча. Мільйон євро. Це розкішне посилення глибини складу.


І нарешті Герреро. У Прем'єр-лізі це один із двох готових центрфорвардів для посилення "Динамо". Другий – Філіппов. Але Герреро молодший і перспективніший. Його потім ще й перепродати можна. Я казав, що вражений тим, що "Динамо" не підписувало його раніше. Як я розумію, Геллер називав дуже високі цифри. Я чув про 5 млн. А за такі гроші його ніхто не купив навіть у Європі.


Влітку писали про конфлікт Герреро у "Зорі". Наскільки мені відомо, його не було. Просто Герреро хотів піти. Він нічого не бойкотував і не провокував якихось ситуацій у роздягальні. Я думаю, що після "Зорі" він буде приємно шокований організацією у "Динамо".

Так, це непростий хлопець. До нього потрібний особливий підхід. Як футболіст він дуже якісний. Наскільки я чув, Шовковський хотів доповнити Ваната високим нападником. Силовим та таранним. Як Мбокані. Але за підсумками "Динамо" зупинилося на Герреро. Це не кіт у мішку і всім зрозумілий з усіма своїми плюсами та мінусами.