11 вересня 2024 19:05

Ван дер Варт про де Лігта: "Він знову помилявся у грі з Німеччиною. Після відходу з "Аякса" Маттейс вже не той. Магуайр отримає свій шанс у МЮ, якщо де Лігт продовжить у тому ж дусі"

Рафаел ван дер Варт відзначив спад у грі Маттейса де Лігта.

«Я великий його фанат, але також я маю бути чесним: після виходу з «Аякса» він уже ніколи не був колишнім. Мені здається, його кар'єра трохи зупинилася. Я був на вчорашній грі [між Нідерландами та Німеччиною], і він знову помилявся. Коли ти не в кращому стані, кожна помилка призводить до гола, створеного моменту.


Також я думаю, що йому трохи не щастило, тож я все ще вірю в його майстерність. Сподіваюся, у Еріка тен Хага він зможе повернути впевненість у собі, тому що зрештою саме в неї все й упирається. Він ще молодий хлопець, який грає за великий клуб.

Думаю, виходитиме де Лігт, а не Магуайр, від новачка саме цього й чекаєш, але все-таки треба буде добре грати. Якщо він продовжить так само, Харрі знову отримає свій шанс.

Слід зазначити, що Харрі провів кілька дуже добрих матчів останнім часом. Маттейс відчує тиск. Магуайру все ще має відіграти важливу роль.


Я був одним із тих, хто погано відгукувався про його навички, тому що на той момент за звичайного гравця було виплачено надто багато грошей. Він мав вкрай невдалі ігри, були серйозні помилки, але він був психологічно стійкий. І я думаю, що він щасливий у цій команді. Тренерський штаб його любить, тому шанси у нього будуть», – сказав екс-хавбек збірної Нідерландів.