11 вересня 2024 18:55
1

Віктор ВАЦКО: "Не здивуюся, якщо Себальйос не захоче залишатися в "Динамо". З клубу надходить інформація, що за показниками це найшвидший футболіст у команді, але він сидить"

Блогер і коментатор Віктор Вацко висловився про захисника "Динамо" Браяна Себальйоса.


- "Динамо" провело найсильнішу трансферну кампанію за останні 11 років. У 2013 році до київського клубу прийшли Мбокані, Бельанда, Драгович, Ленс, Тремулінас. Після цього було тотальне фіаско у роботі на трансферному ринку. Наразі кияни отримали футболістів для посилення всіх проблемних позицій. Не можу лише трохи зрозуміти із центром захисту.


Взяли Себальйоса. Його дивилися, вели, півроку торгувалися, переконували. Він приїхав, виявилося, що зрiст не підходить. Узяли в оренду і він сидить. Не грає. Це дивно, бо з "Динамо" надходить інформація, що він вт порядку. Мені розповідають, що за показниками це найшвидший футболіст у команді. Навіть швидше за Кабаєва. Атлетичний, агресивний, жорсткий у відборі. Ну, ось у тебе під рукою футболіст, якого ти хотів. Недорогий. Ціна питання мільйон.


Можна подивитися, чи підходить він тобі чи ні. Але як це можна зрозуміти, якщо вiн не виходить на поле. Розумію, що почав розквітати Михавко. Мені важко зрозуміти, коли він грає усі матчі по 90 хвилин і потім виходить проти ЛНЗ на уколах. Його здоров'ям ризикують. Поруч із ним ставлять Біловара. А Себальйоса навіть у такій ситуації на поле не випускають. Не можу зрозуміти такої відсутності довіри. Не здивуюсь, якщо сам Себальйос не захоче залишатися у "Динамо". Я ще не бачив нормального футболіста, який сприйматиме таку недовіру головного тренера.

Мені, якщо чесно, теж дивно...Навіть коли травмувався Дячук, то Сашо випускав...Біловара (зятя). Ну блін, він ніякий. Якщо це тиск Суркіса був, то тоді нащо він так довго вторговував Себальйоса. Реально не зрозуміло...Динамо вже далеко не в тій ситуації, щоб умовні Лукаси та Кранчари сиділи на лавці